УКРАЇНА
УЖГОРОДСЬКА РАЙОННА РАДА
ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ
десята сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
вiд 08.12.2016 року № 179
м. Ужгород
Про внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2015 року №19 «Про Програму «Турбота» на 2016 рік»
|
Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 91 Бюджетного кодексу України, районна рада вирішила:
1. Внести зміни до Програми «Турбота» на 2016 рік», а саме: додаток 1 «Заходи щодо забезпечення виконання Програми» доповнити пунктом 20:
№ п/п | Зміст заходів | Орієнтовна кількість одержувачів (чол.) |
Обсяги фінансу-вання (тис. грн.) |
Виконавці |
20. | Забезпечення надання одноразової грошової допомоги дітям-інвалідам підгрупи А (у розмірі 3000 грн.). | 40 | 120000 | Управління соціального захисту населення райдерж- адміністрації |
Всього 672000 |
розділ 4 «Програми «Турбота» на 2016 рік» «Фінансування заходів Програми» викласти в редакції:
«Фінансування заходів Програми здійснюється за рахунок коштів районного бюджету. Загальний обсяг фінансування Програми становить 672000 грн.
Головний розпорядник коштів – управління соціального захисту населення райдержадміністрації.”
Пункт 4 додатку 2 «Порядок надання одноразової грошової допомоги» доповнити абзацом 2: «Для надання одноразової грошової допомоги на дитину-інваліда підгрупи А один із батьків (опікунів) до особистого звернення надає такі документи:
ксерокопію документу, що засвідчує особу заявника, де зазначено прізвище, ім’я, по батькові та адреса постійного місця реєстрації;
ксерокопію довідки про присвоєння ідентифікаційногокоду;
ксерокопію посвідчення дитини-інваліда (у разі наявності).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної державної адміністрації Раті Є.Ш. та постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту, в справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій (Мигалина Н.П.).
Голова ради Р.В.Чорнак