УКРАЇНА
УЖГОРОДСЬКА РАЙОННА РАДА
ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ
сорок четверта сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
вiд 02.12.2020 року № 766
м.Ужгород |
Про затвердження звіту про виконання плану розвитку Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області» |
Відповідно до статті 80 Бюджетного кодексу України, статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 11618 постанови Кабінету Міністрів України від 05.02.2020 №65 «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році», підпункту 7.4.1 пункту 7.4 статуту Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області», затвердженого рішенням сорок першої сесії сьомого скликаннявiд 11.09.2020 року № 724, враховуючи лист Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області» від 30.11.2020 №401 та рекомендації постійної комісії районної ради, районна рада вирішила:
- Затвердити звіт про виконання Плану розвитку та індикаторів надання якості медичної допомоги КНП «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області» за листопад 2020 року (додається).
- Уповноважити голову районної ради у міжсесійний період затверджувати звіти про виконання Плану розвитку та індикаторів надання якості медичної допомоги КНП «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області» власним розпорядженням.
- Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту, в справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій.
В.о. голови ради С.Я. Мацко