УКРАЇНА
УЖГОРОДСЬКА РАЙОННА РАДА
ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ
двадцять шоста сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
вiд 07.09. 2018 року № 426
м. Ужгород
Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» |
Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4.3 розділу 4 статуту Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради», враховуючи лист Ужгородського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради від 05.09.2018 № 16/18, районна рада вирішила:
- Затвердити фінансовий план Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» на 2018 рік (додається).
- Відповідальність за виконання показників фінансового плану на 2018 рік покласти на головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» (Шинкаренко Л.Ф.).
- Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту, в справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій (Мигалина Н. П.).
В.о. голови ради С.Я.Мацко