УКРАЇНА
УЖГОРОДСЬКА РАЙОННА РАДА
ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ
двадцять шоста сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
вiд 07.09. 2018 року №428
м. Ужгород
Про внесення змін до рішення районної ради від 01.12.2017 р. №328 «Про Програму «Турбота» на 2018 рік» (зі змінами від 07.03.2018 р., 12.07.2018 р.) |
Відповідно до статті 91 Бюджетного кодексу України, пункту 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних депутатських комісій, районна рада вирішила:
1. Внести зміни до Програми „Турбота” на 2018 рік” (далі – Програма), а саме:
1.1. Пункт 4 Програми „Фінансування заходів Програми” викласти у наступній редакції:
„Фінансування заходів Програми здійснюється за рахунок коштів районного бюджету. Загальний обсяг фінансування Програми становить 1712500 грн.
Головний розпорядник коштів – управління соціального захисту населення райдержадміністрації”.
1.2. Додаток 1 до Програми „Заходи щодо забезпечення виконання Програми” доповнити пунктом 20:
20. | Надання одноразової грошової допомоги ветеранам та пенсіонерам органів внутрішніх справ в розмірі 1000 грн. |
25000 |
Управління соціального захисту населення райдерж-адміністра-ції |
|
Всього 1712500 |
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної державної адміністрації (Раті Є.Ш.) та постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту, в справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій (Мигалина Н.П.).
В.о. голови ради С.Я.Мацко