УКРАЇНА
УЖГОРОДСЬКА РАЙОННА РАДА
ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ
двадцять п’ята (позачергова) сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
вiд 30.07.2018 року № 416
м.Ужгород
Про призначення головного лікаря Комунального некомерційного
підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-
санітарної допомоги Ужгородської районної ради»
Відповідно до статей 59, 63, 78 Господарського кодексу України, статей 104-108 Цивільного кодексу України, статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я» від 06.04.2017 року №2002-VIII, розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 року №1013-р «Про схвалення Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. №642, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селища Ужгородського району Закарпатської області, затвердженого рішенням районної ради вiд 08.04.2016 року №91, рішення районної ради від 08.06.2016 року №118, розглянувши листи Ужгородського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги від 18.07.2018 №111/18, від 23.07.2018 № 113/18 та Ужгородської райдержадміністрації від 03.07.2018 № 03-25/822, від 24.07.2018 № 433/03-31, враховуючи рекомендації постійних комісій, районна рада вирішила:
- Призначити головним лікарем (керівником) Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» Шинкаренко Ларису Федорівну, продовживши її трудові відносини на підставі контракту укладеного 15вересня 2016 р. на виконання рішення районної ради від 08.06.2016 року №118.
- Доручити голові ради (Чорнаку Р.В.) внести відповідні зміни до контракту. Термін дії контракту залишити без змін (до 14 вересня 2019 року).
- Голові комісії з реорганізації Ужгородського районного Центру Первинної медико-санітарної допомоги (Шинкаренко Л.Ф.) у встановленому чинним законодавством порядку подати документи в орган реєстрації.
- Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Ужгородської районної державної адміністрації (Раті Є.Ш.) та на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту, в справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій (Мигалина Н.П.).
В.о. голови ради С.Я.Мацко