УКРАЇНА
УЖГОРОДСЬКА РАЙОННА РАДА
ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ
двадцять перша сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
вiд 22.12.2017 року № 350
м.Ужгород
Про вихід зі складу засновників
Відповідно до статті 43 «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 7 Розділу IV Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік», розглянувши клопотання Баранинської сільської ради від 04.12.2017 р. № 333 та, з урахуванням рекомендацій постійних комісій, районна рада вирішила:
1. Вийти зі складу засновників юридичних осіб, згідно додатків 1, 2. (додаються).
2. Керівникам відділу освіти, молоді та спорту Ужгородської райдержадміністрації (Михайлишина М.І.), Ужгородського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги (Шинкаренко Л.Ф.) та відповідних юридичних осіб спільно з Баранинською сільською радою здійснити заходи щодо державної реєстрації відповідних змін в органі державної реєстрації.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови райдержадміністрації (Раті Є.Ш.), постійну комісію з питань освіти, культури, молоді та спорту (Кантор Й.Й.) і постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту, в справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій (Мигалина Н.П.).
Голова ради Р.В. Чорнак
Додаток 1
до рішення районної ради
від _________ №______
Найменування юридичної особи | Код ЄДРПОУ |
КОМУНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) АМБУЛАТОРІЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ С.БАРАНИНЦІ |
22095797 |
АМБУЛАТОРІЯ ЗПСМ С.ВЕЛИКІ ЛАЗИ | 22096383 |
АМБУЛАТОРІЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ С.ЯРОК | 22096733 |
Заступник голови ради С.Я.Мацко
Додаток 2
до рішення районної ради
від _________ №_____
Найменування юридичної особи | Код ЄДРПОУ |
ВЕЛИКОЛАЗІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ | 22097783 |
ЯРОЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ | 22097796 |
БАРАНИНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І СТУПЕНЯ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
|
БАРВІНКІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І СТУПЕНЯ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ | 22098057 |
ХОЛМЕЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І СТУПЕНЯ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ | 22098376 |
ЦИГАНІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І- СТУПЕНЯ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ | 22098092 |
Заступник голови ради С.Я.Мацко